Hammer Of Thor Original
Istimewa Dari Italy

Hammer Of Thor Original

Hammer Of Thor
Men Biology Activity

Seri Panglima Sakti Terpancar,
Dalam Renungan Puteri Mahkota,
Beraksi Lincah Di Dalam Kamar,
Itulah Suami Idaman Wanita.

Siapa Tak Mahu Jadi Lelaki Idaman Wanita, Ye Tak?

Mengidamkan rumah tangga yang rukun dan aman damai bukan mudah. Ramai lelaki mempunyai berbagai isu yang sukar dibincangkan secara umum.

Alang – alang anda sudah pun sampai ke laman Hammer Of Thor Original ini. Sedikit sebanyak kami dapat agak yang anda perlukan bantuan.

Bantuan dalam nak bahagiakan hubungan suami isteri. Jom lihat bagaimana Hammer Thor Italy bantu masalah kelelakian anda.

Punca Masalah
Kelelakian

Rokok & Dadah

Kedua bahan ini merupakan antara sebab sukar nak kekalkan kesihatan batin lelaki. Sperma yang terhasil tiada kualiti.

Pemakanan

Tidak jaga makan akan sebabkan penularan radikal bebas dan berlaku masalah kesihatan yang efek kesihatan batin.

Berat Badan

Penambahan berat badan biasa berlaku pada lelaki berkahwin yang akhirnya efek pada prestasi dan saiz zakar.

Tekanan

Tekanan sama ada masalah peribadi atau berkaitan dengan pekerjaan perlu diurus dengan bijak dan teratur.

Pekerjaan

Ada orang yang mendapat masalah batin kerana pekerjaan mereka. Seperti pemandu yang duduk terlalu lama dan mereka dalam bidang kerja berat.

Penyakit

Banyak sekali masalah kesihatan yang di sebabkan oleh penyakit yang dihidapi. Ada yang perlu sentiasa makan ubat sehingga efek masalah batin.

Faktor Usia

Menjelang usia 40 tahun, kesihatan akan menurun. Masa ini anda mudah dihinggapi penyakit sehingga menjejaskan masalah batin.

Social

Jatuh hati pada janda selang 2 buah rumah? Perkara biasa bagi lelaki yang kadang nak rasa ikan lain sehingga angau dan berlaku dingin dalam rumah tangga.

Long Distance Relationship (LDR)

LDR ni bukan kamera iPhone ya. Ini masalah yang terjadi bila bertemu. Anda sukar nak perform sebab zakar tak selalu digunakan.

Memang haru – biru jadinya bila anda dah tak sejaguh dulu. Tak selincah dulu malah tak sebagus masa muda – muda dulu.

Masa baru kahwin dulu, prestasi anda TIPTOP dan sentiasa dapat pujian. Mungkin salah satu penyebab diatas boleh menjadi punca masalah dalam hubungan seksual anda terjejas.

Kelebihan Hammer Of Thor Original Istimewa Dari Italy

Kapsul Hammer Thor sangat unik. Ia digemari oleh lelaki berkahwin dan usia 35 tahun ke atas.

Dengan amalkan sebiji setiap hari sebagai suplimen, anda boleh mendapat banyak kesan baik walaupun mempunyai masalah – masalah diatas.

Hammer Thor terdiri dari herba – herba yang bersifat aman. Biasanya setelah sejam ambil, anda akan rasai batang zakar mulai berdenyut. Keinginan bersama naik mencanak.

Walaupun begitu, ia langsung tidak menyebabkan sakit kepala, pening, loya, kejang dan sebagainya.

Pendek kata, walaupun kesannya dapat dirasai serta – merta selepas sejam, tetapi ia tiada kesan sampingan. Malah tak perlu banyakkan minum air masak seperti kebanyakkan produk lain.

Sebab itu Hammer Thor sangat UNIK. Ia bantu anda jadi lelaki hebat, perkasa dan menawan tanpa perlu merasa sakit dan sengsara.

Solusi Yang Ditawarkan Kapsul Hammer Of Thor

keraskan zakar

Zakar Mudah Tegang

Masalah zakar kurang keras biasa terjadi semasa nak buat tusukan, jika GAGAL pasti tak jadi abang perkasa!

tahan lama

Bantu Tahan Lama

Tahan lama adalah perkara terpenting dalam hubungan asmara, jika tidak mampu puaskan pasangan pasti kecewa berpanjangan.

bertenaga

Bantu Tambah Tenaga

Dalam nak tahan lama, tenaga yang cukup diperlukan. Sebiji kapsul hammer thor sejam sebelum bersama cukup untuk kekalkan rentak dayungan.

berstamina

Bantu Tambah Stamina

Banyak suami gagal untuk dayung laju – laju dalam tempoh yang lama sebab kekurangan stamina. Sedangkan itu saat paling disukai isteri. Potong stim kalau isteri nak sampai puncak dan anda tak ada stamina nak bagi kepuasan maksimum.

morning wood

Sentiasa Morning Wood

Tak morning wood tak semestinya tak power. Tapi kerap morning wood adalah tanda yang kesihatan zakar anda dalam keadaan terbaik setiap masa.

besarkan zakar

Bantu Besar & Panjangkan Zakar

Pengambilan secara konsistan setiap hari akan bantu tebalkan ukuran saiz zakar dan panjangkannya serentak. Ini adalah fungsi yang sangat diperlukan ramai lelaki dengan saiz kurang memuaskan.

libido

Tingkatkan Keinginan Bersama

Jangan terkejut jika anda menjadi makin manja dan inginkan belaian isteri. Ini kerana ia merangsang rasa nak bersama apabila adik asik mencanak.

bahagiakan rumah tangga

Bahagiakan Rumah Tangga

Jangan terkejut jika isteri yang sebelum ini kurang perform dalam laksanakan tugas rumah tangga jadi lebih rajin. Contohnya rumah sentiasa berkemas, bilik kerja anda diĀ  bersihkan lebih kerap dan masak sedap – sedap.

Bukankah ini bentuk kegembiraan dan rasa bahagia dalam rumah tangga yang anda inginkan?

Testimoni Hammer Of Thor Italy

Testimoni hammer of thor
Testimoni hammer of thor
Testimoni hammer of thor

Ciri Hammer Of Thor Original

hammer of thor original

Berikut Adalah Ciri Hammer Of Thor Italy Yang Original

Terdapat Hologram Pada Kotak Dan Juga Pada Botol

Sisi Kiri Ada QR CODE. SCAN Dan Gores Untuk Dapatkan Siri Number. Buat Semakan Di Website Official.

Code Ini Cuma Boleh Digunakan Sekali Sahaja.

Open Box Review

Play Video

Tonton Video Diatas Tentang Rupa Sebenar Hammer Thor Italy

Cara Guna Hammer Of Thor Italy

Terdapat 3 cara guna hammer of thor mengikut tujuan yang ingin di capai. Berikut adalah caranya.

Penjagaan Kesihatan Batin

Jika anda ingin selalu perform dan masa sama mendapat kesan jangka panjang iaitu pembesaran zakar, digalakkan ambil sebiji pagi sebelum sarapan.

Anda perlukan ia sebagai suplimen harian, diambil tanpa skip. Ambil pagi, malam masih perform. Sebotol ada 30 biji kapsul untuk kegunaan sebulan.

Guna Masa Bersama Sahaja

Sesuai untuk pasangan yang dalam hubungan jarak jauh atau anda yang memang konsistant 3x seminggu.

Tapi menurut pelanggan yang dah rasa “best” hammer thor ni, kekerapan asmara dah jadi like 6x seminggu.

Tentu sekali feel macam “Superman” bila diambil sejam sebelum bersama. Memang SUPER HERO Be Like di mata isteri anda!

Sebotol boleh bertahan berapa lama, itu ikut kekerapan anda bersama. Anda kira sendiri.

Besar & Panjangkan Zakar

Dengan amalkan 2 biji setiap pagi sebelum sarapan, anda akan dapati pembesaran zakar berlaku. Besar dan panjang biasanya akan bermula pada minggu ke 3 atau ke 4.

Ikut badan juga, ada yang mulai nampak kesan pada bulan kedua ambil. Sebotol ada 30 biji dan anda perlukan 2 botol sebulan untuk tujuan besarkan zakar.

JAMINAN PRODUK ORI

Jaminan 30 Hari Moneyback Guarantee

Sebelum anda teruskan bayaran, ingin kami nyatakan yang belian anda adalah dilindungi dan tiada risiko.

Jaminan pemulangan dalam 30 hari jika tidak berpuashati dengan hasil yang diterima. Setelah mengikuti saranan didalam laman web hammer of thor original ini.

Polisi Pemulangan Boleh Semak Link Ini.

Jom Dapatkan Sekarang!

Berikut Adalah Harga Hammer Of Thor Original, Istimewa Dari Italy.

Sila Klik Pada Jumlah Yang Ingin Dibeli

Soalan Yang Biasa Ditanya

Ya benar, herba didalam hammer thor bersifat lembut. Ia tidak sebabkan masalah seperti sakit kepala, demam, loya, kejang, sakit urat dan sebagainya.

Semua kesan ini tidak pernah dilaporkan pelanggan. Jadi anda tidak perlu risau akan kesan sampingan. Anda juga tidak perlu minum banyak air masak seperti disarankan kebanyakkan produk.

Kebiasaan pada minggu ke 3 atau paling lewat pada bulan kedua. Ia berbeza mengikut badan setiap orang.

Berapa Banyak Kena Makan Untuk Besar Dan Panjangkan Zakar?

Sekotak ada 30 biji kapsul. Untuk besarkan zakar, anda kena ambil 2 biji sehari. Bermakna kena ada 2 kotak sebulan.

Sebulan ia beri 5mm penambahan panjang dan ukur lilit. Jika anda nak tambah 1 inci (2.5cm) anda perlu ambil 10 botol selama 5 bulan.

Boleh jika untuk tujuan tambah saiz zakar. Kerana ia tiada kesan sampingan, maka orang bujang juga merasa aman semasa consume hammer of thor.

Setiap kali anda membeli secara online didalam laman ini, anda akan menerima 3% Cashback.

Ia boleh digunakan untuk belian anda yang seterusnya. Jika anda beli 3 botol RM930, anda akan menerima RM27.90.

Masa belian kedua, cashback ini akan diapply dahulu dan harga belian kali kedua akan lebih murah.

Untuk belian kedua juga anda akan mendapat lagi 3% cashback dari harga yang dibayar. Ini bermakna anda akan terima diskaun setiap kali beli.

Ya benar. Jika anda tidak mendapat sebarang kesan seperti yang ditulis didalam laman ini, anda layak mendapat pulangan wang 100%.

Selain itu jika produk yang diterima seperti sudah dibuka orang, pecah, kemik juga layak mendapat gantian.

Ada namun terhad untuk kawasan seluruh Kuala Lumpur, Ampang, Damansara, Petaling Jaya, Cheras hingga Tol Batu 9, Shah Alam, Klang, Subang, Bangi, Kajang, Cyberjaya, KLIA dan Nilai.

Selain itu anda boleh selfcollect di Setapak KL dan Tropicana Height Kajang. Di Kajang kami hanya ada selfcollect dan tiada COD.

Untuk belian secara COD, anda masih perlu guna fungsi kedai online kami, kelebihannya anda akan dapat cashback yang bermakna diskaun setiap kali beli.

Caj COD RM10 dan Selfcollect adalah percuma.

Kami hantar ke seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dan Labuan. Kami guna khidmat Pos Laju atau J&T.

Biasa kami guna salah satu diatas, mengikut mana satu yang lebih laju. Dalam semenanjung Malaysia ambil masa 2 ke 4 hari bekerja. Dan SS ambil masa 3 ke 5 hari bekerja.

Kos Penghantaran secara pos adalah percuma.

Kaedah COD ini digunakan oleh banyak penjual hammer thor tiruan. Semasa anda terima barang, anda perlu jelaskan bayaran terlebih dahulu sebelum dapat melihat isinya. Maknanya risiko ditipu masih tinggi.

Berbanding COD dengan staf cod kami, anda dapat melihat barangnya untuk sahkan ketulenan produk sebelum bayar. Itu tujuan kenapa kebanyakkan pelanggan ingin cod.

Kami telah membina reputasi sebagai seller hammer of thor original sejak 2018 lagi.

Lokasi Kami

Scroll to Top
Open Chat
1
Perlu bantuan?
Scan the code
Hammer Thor Support
Hai, saya Azham. Jika anda nak tanya dan beli sila tekan Open Chat sekarang!